vrijdag 22 november 2013

De Verdubbeldame presenteert: verdubbeldaad 126

De Verdubbeldame geniet nog volop van de Geefmaand November en van alle mooie verhalen van deelnemers. Het verdubbelverzoek van Mirjam past helemaal binnen deze geefsfeer. Het verzoek kwam al maanden geleden binnen, toen de mussen nog van het dak vielen. Niet van de kou, maar van de zomerzon. Nu de temperaturen dalen en we langzaam richting de winter gaan, is het tijd om Mirjams verdubbelverzoek van de plank te halen.


Verdubbeldaad 126: Guerrilla-voeder de vogeltjes door op openbare plekken voer op te hangen (Mirjam)
Mirjam schreef de Verdubbeldame: "Afgelopen jaar heb ik ge-Guerilla-gevoederd. De gevleugelde vrienden krijgen in de stedelijke gebieden genoeg bijgevoerd. Daarom ben ik naar een park in de buurt gegaan waar ik regelmatig met [hond] Miss Anne loop. Daar heb ik allerlei lekkers opgehangen." Mirjam wilde  dit herhalen zodra het weer kouder zou worden. "Doe je mee Verdubbeldame?" De Verdubbeldame vindt dit een erg leuk idee, en doet graag mee! Wie ook? 

Wil je meeverdubbelen?
Laat hieronder weten als jij de actie wilt meeverdubbelen, zodat de impact nog groter wordt (klik op 'Comments' als je geen reactieformulier ziet). Ook de meeste van de 125 vorige acties zijn nog steeds te verdubbelen. Kijk hier voor een overzicht.
Heb je zelf een mooi idee voor een kleine wereldverbeterende actie, en zoek je medestanders? De Verdubbeldame hoort het graag! Dien je verdubbelverzoek dan hier in.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...