maandag 30 september 2013

De Verdubbeldame presenteert: last-minute verdubbeldaad 119

Van zowel Mirjam en Jocyta kreeg de Verdubbeldame heel erg last-minute een uitdaging voor de voeten geworpen: meedoen met de Buy Nothing New maand. Deze begint op 1 oktober, dus –slik- morgen al!


Verdubbeldaad 119: Doe in oktober mee met de Buy Nothing New-Maand (Mirjam en Jocyta)
Mirjam en Jocyta schreven zich in voor de Buy Nothing New-Maand. Dat betekent: een maand lang geen gloednieuwe spullen kopen, afgezien van eten&drinken, medicijnen en cosmetica. In plaats daarvan mogen ze een maand lang tweedehands kopen, weggeven, ruilen, delen, lenen, huren, zelf maken, repareren, opleuken en herontdekken. Vergeten kledingstukken opnieuw gaan dragen, blij worden van teruggevonden spullen, geld besparen en leuke ervaringen opdoen. Deelnemers ontvangen via de mail inspiratie, ideeën en leuke tips & tricks en kunnen via de facebookgroep ervaringen uitwisselen.

't Kwam de Verdubbeldame wat rauw op haar dak vallen maar: tuurlijk, ze doet mee! Wel bestelde ze vandaag nog even snel nieuwe printerinkt en een grote set schminkspullen voor een vluchtelingkinderfeessie in oktober. De Verdubbeldame is zo druk met haar freelance onderzoeksklus dat gezellig ruilen of kringloopwinkels afstruinen er helaas niet in zit. Om nog maar niet te spreken van geregeld bloggen over haar Buy Nothing-beslommeringen. Maar als ze het slim aanpakt en gewoon een maand lang niks koopt hoeft het geen extra tijd te kosten, en levert het toch een bijzondere ervaring op. Wie doet ook mee en schrijft zich in via de site? Voor wie zich overdonderd voelt: een beetje later aanhaken moet vast ook nog wel kunnen.
Huidig aantal verdubbelaars: 7 (de Verdubbeldame, Miss Artemis, Firma Fluitekruid, Mevrouw Pardoes, Sylvia, Lin, Margriet)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...