vrijdag 14 februari 2014

Random Acts of Kindness (RAK) Week - Dag 5

Het is de internationale Random Acts of Kindness Week en de Verdubbeldame doet mee. Net als Mirjam, Gieta, Bianca, Jocyta, Sabine, Marianne, Johmar, Franca, Firma Fluitekruid, de Zinkende Surfer, Cora, Martine, nog een Martine, Ronald, Heleen, Joke, nog een Joke, Lin en Margriet.

Valentijn
- De Verdubbeldame is deze dagen een armoedzaaier, want haar salaris is deze maand flink gedaald (ja, ook in de zorg is het crisis) en pas in het voorjaar krijgt ze voor haar freelance-inspanningen betaald. Valentijnsdag moest dus vooral erg low-budget. De kliekjes iets sjieker opgediend dan normaal, een hartjesslinger en kaarsje erbij, als cadeautje een kaartje en een bakje chocopinda's. En een zak ambachtelijke chips voor tijdens de zingende kindjes op tv. Deze low-budget kindness was natuurlijk niet zo heel random, want het kwam alleen de Vermeerdermeneer toe.


Nee, vandaag was de Verdubbeldame eigenlijk vooral ontvanger
- Van vriendinnetje Hanneke kreeg ze een kaartje voor het concert van Fratsen in Nijmegen. Jeugdsentiment!!!
- In de brievenbus vond ze een geheimzinnig pakje. Het bleek afkomstig van de Zinkende Surfer die ook meedoet aan de RAK-week, en bevatte een dvd-box met kunstdocumentaires en een kaartje. Wat een leuke verrassing. Echt, de Verdubbeldame moet vaker dit soort weken organiseren :). De Zinkende Surfer vinkte er ook meteen verdubbeldaad 120 mee af.


 - En tenslotte kreeg ze van de Vermeerdermeneer een zelfgetekend Valentijnskaartje.

En, hoe was jullie vijfde dag?

Lees ook wat Mirjam en Martine over hun vijfde dag schreven.

Trouwens, je hebt nog tot morgen om te reageren op de boekenweggeefactie!  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...