maandag 2 september 2013

Boek 'Random acts of kindness' nu te winnen op blog Puur en Groen

In april gaf de Verdubbeldame in het kader van verdubbeldaad 51 drie exemplaren weg van het boek 'Random acts of kindness. 365 ways to make the world a nicer place.' Dit is een Engelstalig boekje met 365 grappige ideeën om mensen te verrassen met een aardige en onverwachte daad. 'Al het andere', Jocyta en Diana gingen er met de buit vandoor. Eén van die boekjes is inmiddels beland bij blogster Puur en Groen, die het nu in een Give Away verloot.

Een willekeurige greep uit de 'random acts' in het boekje: 'Take some magazines to the dentists, and then leave them there afterwards. This does not apply to pornography', 'smile for the speed camera', 'buy a packet of crisps from the vending machine but leave them there', 'buy an unpopular CD single' en 'listen to someone’s problem without immediately comparing it to one of your own'. Alle ideeën zijn daadwerkelijk uitgevoerd door een beweging die zich de Karma Army noemt en elke vrijdag een 'random act of kindness' verricht.

Er stond bij de Verdubbeldame wat tegenover: die drie winnaars werden gevraagd om uit het boekje een 'random act of kindness' te kiezen om zelf uit te uitvoeren, en vervolgens aan de Verdubbeldame laten weten welke actie zij hadden uitgekozen. Zij zou hem dan óók uitvoeren en als verdubbeldaad via de site aanbieden. 'Al het andere' en Jocyta kozen vandaag hun favoriete actie, en die leverden bij de Verdubbeldame al meteen een boel voorpret op. Benieuwd? Kijk dan aanstaande vrijdag naar de nieuwe verdubbeldaden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...