zaterdag 18 oktober 2014

De Verdubbeldame is achter de schermen druk bezig...

"Hey Marije, Wist je dat je in de Flow staat?" Zojuist kreeg de Verdubbeldame een bericht van facebookvriendin Marieke. Nee, dat wist ze niet niet. Gelukkig stuurde Marieke een foto mee. Wat een leuke verrassing!

Het lijkt wat stil bij de Verdubbeldame, maar achter de schermen treft ze de voorbereidingen voor twee vrij omvangrijke verdubbeldaden. 

In Flow nummer 5 werd al aandacht besteed aan de Geefmaand November, de maand waarin vorig jaar vijftig mensen de 'geefuitdaging' aangingen. Gedurende een maand gaven zij iedere dag iets aan een ander. Een tastbaar geschenk, een helpende hand, onverdeelde aandacht of welke andere gift dan ook. Soms aan een goede bekende, soms aan een volslagen vreemde. Soms piepklein en soms wat groter. Maar altijd met volle overgave, en zonder een tegenprestatie te verlangen. Op een gemeenschappelijk blog hielden zij hun ervaringen bij. De Verdubbeldame is druk doende om dit jaar weer zo'n Geefmaand te organiseren, de Geefmaand November 2014. Heel binnenkort lees je hier meer over op dit blog, en aan de bijbehorende website geefmaand.com wordt gewerkt. Je kan je wel alvast opgeven om mee te doen, of lid worden van de facebookgroep.


Verder is de Verdubbeldame in de weer met verdubbeldaad 72: 'Maak van een kale muur een plek waar mensen in toerbeurt een expositie mogen inrichten'. Hier lees je meer over het verzoek van Nicoline. Volgende week vrijdag opent in de woongemeenschap van de Verdubbeldame een expositie van bewonerskunst.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...