maandag 4 maart 2013

De Verdubbeldame verstuurt zomaar een kaartje

Verdubbelverzoek

Zeg het met een kaartje, luidt de slogan. Onlangs ontdekte Jocyta hoe fijn het is om onverwachts een kaartje in de brievenbus te vinden. Nog dezelfde dag vertaalde zij dit in een verdubbelverzoek aan het adres van de Verdubbeldame. Volgens haar is er in ieders omgeving altijd wel iemand die een beetje steun kan gebruiken of iets leuks te vieren heeft.

Kleine moeite....

... En hopelijk een groot plezier? Vier kaartjes verlieten de afgelopen dagen het huis van de Verdubbeldame, richting Leiden, Amsterdam, Friesland en Limburg.
 
Dit kaartje met geluksmagneet (die volgens ingewijden echt werkt!) ging naar een hele harde werkster die wel even een opkikkertje kon gebruiken, vond de Verdubbeldame.

De Verdubbeldame vindt het zelf altijd zo saai om een Marktplaats-aankoop zonder begeleidend briefje geleverd te krijgen. Zelf voegde ze afgelopen week een kaartje toe: "Bedankt voor de aankoop, en veel draagplezier!"

Wie een tweedehands boek via Bol.com koopt, verwacht daar geen kaartje bij. Daar trok de Verdubbeldame zich niks van aan. Het tweede kaartje, met twee figuurtjes die een reis uitstippelen op de wereldkaart, was toepasselijk voor de ontvanger van het weggeefboek dat eronder ligt.

Verdubbelaars

Marijke, Helma, Al het andere, Mienke, Rianne, Margriet, Marlies, Angela en Marianne zijn allemaal van plan zomaar eens een kaartje te sturen naar iemand, of hebben dat inmiddels gedaan. Natuurlijk kan jij je ook nog steeds aanmelden als verdubbelaar!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...