zondag 28 april 2013

De drie boeken gaan naar....

De Verdubbeldame beloofde weg te geven: drie exemplaren van 'Random acts of kindness. 365 ways to make the world a nicer place.' Dit is een Engelstalig boekje met 365 grappige ideeën om mensen te verrassen met een aardige en onverwachte daad. Er stond wel wat tegenover: wie het boekje krijgt, kiest daaruit een 'random act of kindness' om zelf uit te voeren. De Verdubbeldame zal die daad vervolgens óók uitvoeren en als verdubbeldaad via de site aanbieden.

Winnaars en een bonusboek

De Verdubbeldame koos voor een luie manier van loten die gezien de boektitel zeer geschikt leek, en dit was het resultaat...

De boekjes gaan naar Jocyta, Diana en Al het andere! Voor één van de drie is er ook nog een bonusboek:  'Join me. The true story of a man who started a cult by accident' van Danny Wallace. Alle ideeën in 'Random acts of kindness' zijn daadwerkelijk uitgevoerd door een beweging die zich de Karma Army noemt en elke vrijdag een goede daden verricht. Over de oprichting van die groep gaat 'Join me'. Een ontzettend humoristisch boek van de allerleukste Britse schrijver, voor wie er van houdt om een boek van 384 pagina's in het Engels te lezen. Jocyta, Diana en Al het andere mogen hun adres laten weten via verdubbeldame[at]gmail.com, en in de mail ook vermelden of zij interesse hebben in het bonusboek 'Join me', dan verloot de Verdubbeldame dat boek uit haar boekenkast ook.

Indien de winnaars hun boek na het lezen graag willen doorgeven, maar niet weten aan wie: Lin opperde om een leeslijst te maken met de namen van de andere reageerders erop. Aan de winnaars de keus zij of dat willen...

Marijke bood ook nog een bonusboek aan. Ze schreef: "Ik bied hierbij mijn exemplaar van dit boekje en een ander inspirerend boek uit mijn kast." De Verdubbeldame kon haar niet op tijd bereiken om te vragen hoe ze dit precies bedoelde. Maar heel misschien vindt zij onderstaande club een leuke bestemming voor haar exemplaar?

Websitetip: Anonieme Vrienden

Bij het loten viel reageerder Anonieme Vrienden helaas buiten de boot, maar kijk vooral eens wat een leuk initiatief dat is: "Lieve verdubbeldame, graag maak ik kans op Random Acts of Kindness. Om te gebruiken als inspiratiebron voor http://www.anoniemevrienden.nl. Dit is een beweging die mensen belangenloos wil inspireren iets randoms te doen voor een ander, waar mensen blij van worden! Onze 'vriendendienstenkaart' laat al een aardige hoeveelheid locaties zien waar je terecht kunt om vriendendiensten te bewijzen of te ontvangen maar we willen nog veel groter groeien en nog veel meer dingen doen en veel meer mensen bereiken! Dit boek helpt ons vast wel daarbij!"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...