woensdag 17 april 2013

De Verdubbeldame strooit tekeningen: voor titelbedenker Sonya

De gehele maand april strooit de Verdubbeldame, in navolging van blogster Fotootje Vandaag, met tekeningen. Ze liet tekeningen achter op openbare plekken, maakte er eentje voor Fotootje Vandaag en verlootte er één via de website. Ook voegde ze een tekeningetje toe aan een kledingstuk dat ze via Marktplaats verkocht en aan een boek dat ze via Bol.com van de hand deed. 

Verzin een leuke titel en deze tekening is voor jou!

Wie verzint een titel voor deze kleine tekening? Laat het vóór donderdagavond 18 april 21:00u weten. Als de Verdubbeldame jouw titel uitkiest, schrijft ze die eronder en stuurt ze jou het tekeningetje (ansichtkaartformaat) toe!

 
De winnende titel

Prachtige titels kwamen er binnen, via de site en via Facebook! Het was erg moeilijk kiezen, en het had ook zomaar een andere kunnen worden, maar het werd 'A perfect day, according to the rooster'. Het eerste deel kwam overeen met de strekking van veel andere titels, maar het tweede deel voegt er iets absurds en surreëels aan toe. Net als de tekening zelf is. Het is zo'n zin die ook best dwars door de tekening had kunnen staan. Afijn, Sonya, hij is voor jou!

De Verdubbeldame durft niet zo goed tekentoezeggingen te doen door mensen (net als Fotootje Vandaag) tekeningen te beloven. Daarom heel voorzichtig: ze is van plan zich door één of meerdere van de andere mooie titels die genoemd zijn te laten inspireren om nieuwe tekeningetjes te maken. En die zijn dan voor de bedenker van de betreffende titel. Maar niet slaan hoor, als het er niet van komt...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...