zondag 7 april 2013

De Verdubbeldame strooit met tekeningen: deze is voor Hanneke!

Blogster Fotootje Vandaag strooit in april met tekeningen, en vroeg de Verdubbeldame hetzelfde te doen. De Verdubbeldame ging meteen enthousiast aan de slag met 'verdubbeldaad 45'. 

Wil jij deze tekening?
Zoals aangekondigd zal de Verdubbeldame een paar tekeningen weggeven aan lezers van deze website. Vandaag de eerste. Een kleurrijke tekening gemaakt met zwarte marker en ecoline, van 20,5 bij 19,5 cm (en niet helemaal recht). Aan wie kan ze hem weggeven?

Reageren kan onderaan dit bericht of via Facebook. Wanneer meerdere mensen interesse hebben, zal ze maandagavond loten en bekend maken wie hem krijgt. Voor de anderen niet getreurd, er gaan vast nog meer tekeningen weggegeven worden.

Meer strooitekeningen
De Verdubbeldame liet al zeven tekeningen los 'in het wild', onder meer in de bus, de trein, een snoepautomaat, een café en een restaurantje. Op Facebook houdt ze een album bij met strooitekeningen en -locaties. Daarnaast maakte ze een tekening voor een jarige en eentje voor Fotootje Vandaag. Ook Fotootje Vandaag is al druk aan het tekenen en strooien. Kijk maar op haar blog

Update
Acht dames, en uit de denkbeeldige hoge hoed kwam de naam:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...